Oksirmi Ahoj, prosim ta zaloz nove vlakno a pridaj dalsie info. https://streamcinema.cz/d/16-navod-jak-se-spravne-ptat-abych-dostal-rychlou-a-spravnou-odpoved
Dobrý deň, nainštaloval som vás beta plugin no len vôbec mi nejde prihlásiť ani na PC ani v mobile kolonka prihlásenie a heslo neni vysvietena
MichalFranek << Klepni/použij položku Změnit přihlašovací údaje.
Lenka ahoj teta ako si vyriešila problém z prihlásením nemám to vysvietene
zdravim vas mate aj vy problem v tom ze vam zdrojovy link nefunguje ani cez anonymouz a ani repo.sc2.zone
repo je odstavene dokym nebude nova verzia takze cakaj do siestej
oki zajtra to vyskusam
Už se taky netrpělivě těším. Jan aby to Heckymu nespadlo pod náporem nažhavených lidí 😄
Tak zatial to posuvajú. Ale to vôbec nevadí. Chalani hlavne to spravte super, casu je dost. A DÍKY za skvelú prácu pre nás menej zdatných v tomto obore.
zdravim neviete mi poradiť prečo mi nechce pridať zdroj sc2 robím všetko ako sa píše hore dakujem
tiež mi to neide. už som aj stiahol zip do pc odtial som to nainštaloval verzia 1.0.0 teda už nemam beta verziu. ale teraz pre zmenu piše že mam stiahnuť plugin verziu 1.0.1 a vyššie popisaným sposobom to neide vie mi niekto poradiť?
Super všechno jde. Nyni jsou i nazvy epizod a cele je to prehledné. JozefDrab Smaz stary doplněk a nainstaluj si repozitař a z něj si stáhni SC2... Tak jak je to v navodu...
zdroj již funkční... pervektní práce, díky.
SC2 1.0.2 na android boxu. Vše jsem nainstaloval a nastavil. Nakonec to chce jméno, ale heslo už ne, takže se nemůžu přihlásit.
Freshik Mam ten istý problém, nepýta heslo
Freshik mám také v tv na androidu nainstalované. Já tam teda heslo napsat můžu, ale pak se mi tam objeví víc hvězdiček než jsem zadala heslo. A pustí mě to do nabídky, ale nic se mi v ní neobjeví. Na mobilu a v pc to jde v pohodě.
SC1.0.2 nainstalováno PC Vše super OK. Díky všem podílejících na vývoji.:
No ja ked pozriem na repo tak tam mam stale verziu beta :-(
Xyrko aktualizuj si repo
Moja chyba nezmamzana cache
Panove, super prace, velke diky 😉 Vsechno funguje.