MacRieder HonzaHna Hlavně, přátelé, by mělo být pravidlem, že pokud to jde, nevytváříme adresáře s národními přehláskovými znaky. Takže lépe "STAZENE" a ještě lépe "stazene" protože aplikace přistupující z Linuxu rozlišují velká/malá písmena. Do budoucna se vyhnete v některém SW nenadálým překvapením.
Pokud tak mám pojmenovaný adresář tak proč bych ho měnil když to funguje i tak a již dlouhodobě bez problémů.Možná to dělá problémy u jiného OS ale u Win10 ne.
Mozem SA opytat, ak existuje datum pre 1.4.12 ze kedy teda vyjde prosim?
joural za tuhle otázku by si každý měl dát facku, ale pořádnou, i když to zajímá i mě, ale oni to dělají ve volném čase, tak prostě až to bude, tak to bude, prosím ... chápu, že někdo čeká na nějakou fičůru, ale jsou i důležitější věci v životě 🙂
joural kvůli zachování mého psychického zdraví už nedávám přesné datum. Vede to k časovému presu. To vede k přesčasům. To vede k únavě. To vede k přepracování. To vede k nechuti pracovat. To vede k neefektivnosti a snížení kvality. To vede k nekonzistentnímu vývoji. To vede ke zjištění, že mít deadline je neefektivní. To vede k napsání této zprávy.
@Láďa#3961 a já na TRAKT zase nedám vůbec dopustit. Je to špičková funkce, a ten, kdo se TRAKT naučí používat už ho bere jako nepostradatelného pomocníka. Radek.
@Láďa#4389 v pohode 😅 skvela praca inac 😄
@Láďa#4389 Hele, můžu tuhle citaci použít, až budu svýmu šéfovi zdůvodňovat, proč jsem nestihl termín? 🤣
Zdravím, taky bych asi zvážil bod 3.
@Láďa#4389 Ahoj chtěla jsem se zeptat už včera nám cinema stream comunnity hlásila , že je chyba na serveru. Pak se to večer rozběhlo, šlo to bez problému do teď, ale před deseti minutama mi to začlo zase hlásit tu samou chybu serveru jako včera. Nevíš prosímtě čím by to mohlo být ?
Děkuji za pomoc
Pavla
Právě dochází k aktualizaci serveru. O průběhu vás budeme informovat.
Vydrž.
Ahoj díky za odpověď.
Po aktualizaci na 1.4.12 se v addonu nějak rozhodila databáze. Ukazuje to např. novinky cz sk ty přidané z 10.7.2020 jako nejnovější. Zmizely tituly v této sekci jako je např. film Acceleration, přitom v sekci podle abecedy v řazení je.... atd. Databáze se zaktualizuje, jak bylo avizováno nebo se čeká na další aktualizaci celého doplňku? Díky.
Picard to je bohužel záměr. Novinky dabované budou mít správné seznamy až se přidá nový obsah. Všechny stávající filmy mají datum přidání streamu stejné, tudíž je seznam nepřesný.
Diky moc za info, tato nedokonalost mi vůbec nevadí. S doplňkem máš svůj záměr, jakým směrem se půjde a tak to má být. Teď ještě musím počkat než přestane být nyní SCC server mimo provoz a jdu dále testovat na 3 různých android krabičkách.
Ahoj nevíte někdo kdy bude dostupný server ? Děkuji za odpověď. Pavla