dela mi to ted nejakou neplechu. hlasi to neustale, ze je dostupna nova verze (2.0.0), ale aktualizace se nepovede a nejakou dobu to chrousta a pak vyhodi na zakladni stranku Kodi. co jsem tak pochopil, tak je tam nejaka nova zavislost, ktera se musi instalovat a ta nejspis neprobehne. Hral jsem si s tim peknou dobu nez se mi nejak podarilo manualne naistalovat nejspis ydl, nebo nevim jak se to presne jmenovalo a pak po mnoha premlouvani a klikani na aktualizaci a po mnoha restartech aplikace to uz pak jednou proslo. a doplnek se aktualizoval
tim ale trapeni neskoncilo, protoze to pak mi kodi padalo pokazde kdyz jsem vstoupil do SCC diplnku, takze zase nekolikrat zkouseno a pokazde to natvrdo zavrelo Kodi. Po nekolikate se zacalo obejvovat ze se instaluje doplnek.
No nebudu vas napinat nakonec se objevilo zname menu doplnku SCC, takze vse mi uz bezi, jen ten púrechod na verzi 2.0.0 bych trochu vachrlaty. A to jeste musim jet dnes ke znamym jim to taky spravit, protoze jim to na chromecastu dela nemlich to samy. Ja to mel teda na PC aplikaci