borci super! smím vás někde podpořít?

• SC2 na toto odpověděl.

Funguje to a parádně.

Hrozně rád bych také poděkoval, odvedli jste nadlidskou práci a máte můj respekt. Moc si Vaší práce vážím a obdivuji ji.

Freshik mám také v tv na androidu nainstalované. Já tam teda heslo napsat můžu, ale pak se mi tam objeví víc hvězdiček než jsem zadala heslo. A pustí mě to do nabídky, ale nic se mi v ní neobjeví. Na mobilu a v pc to jde v pohodě.

Marek71 Bude trakt jo? 😄 tak to by bylo uplne bozi, zatim je ten plugin "jenom skvelej" 🙂 diky kluci.. skvela prace

• SC2MasterMaster

• Upraveno

LubomirMikula Sisa AlenaZkov ahojte, nova databaza bola postavena na zaklade dat z csfd a cca 250 serialov zmizlo oproti beta verzii, kedze nemali na csfd epizody, na ktore by sa naparovali streamy. po tom ako si hlavny programator par dni oddychne (za posledny mesiac stravil na tomto projekte takmer 500 hodin!), bude doplnene k csfd aj tmdb, kde tieto veci vedia pridat aj bezni ludia a postupne bude vsetko, co vam teraz chyba doplnene. dovtedy si musia ludia vystacit s tym, co tam je.

@SC2 Ahoj, děkuji mnohokrát za skvělý plugin. Jste machři, dát toto do hromady za měsíc. Máte paypal nebo podobný účet na donations? Bylo by dobré založit si. Chci Vám poslat poděkování.

• SC2 na toto odpověděl.

Přeji pěkný den vespolek , moc díky za odvedenou práci , já , jakožto absolutní laik , smekám dvojnásob .
          Kodi 18.6 , SC2 , mám problémy se zvukovou stopou , obraz o.k. , zvuk se "trhá" .
          Prosím o radu , kde by mohla být chyba v nastavení .
          Moc děkuji .

• SC2 na toto odpověděl.

Výborná práca páni, ďakujem, potešilo ma to, želám veľa trpezlivosti pri ďalšom zlepšovaní. Nechýba mi nič iba koncerty, ale to nie je najdôležitejšie, zrejme časom budú. Ešte raz ďakujem.

Marek71 v původním doplňku SC1 to právě fungovalo i pro seriály a i s přidáváním nových epizod. Pokud by se to nějak zadařilo, bylo by to super. Měl jsem to takto nastavené pro tátu, on už si zvykl a nerad si zvyká na nové věci :-D

Díky za odpověď a za skvělou práci 🙂

Teď jsem to zapnul a nejde nic chyba sc2 více v protokolu verze 1.0.6 kodi 18.7 widle