Shebin Díky za info, máš recht, nyní jsem zapnul, verze je myslím 1.5.18 a vše šlape, jen jsem musel při spuštění 1.filmu zadat ještě jednou přihlašovací údaje, i když byly v nastavení zadané korektně včetně VIP platného do ledna, ale už to šlape, mám radost! Fajn zbytek víkendu a díky za vaší práci na SCC.

Mám nainstalováno na android TV, ale nejde mě zadat přihlašovací jméno ani heslo.

• Seby na toto odpověděl.

SC2 SCC využívám už dlouho, VIP mám na cca 600dní, ale bohužel po poslední automatické aktualizaci SCC se mi u jedné tv objevilo okno kde jsem měl znovu zadat přihlašovací údaje ale po zadání mi to hlásí že nemám aktivní VIP.
    Přitom na druhé televizi vše běží normálně. U obou tv používám multi.centra s androidem9 a kodi 18.6
    Jo a v nastavení SCC mi taky nejde zadat VIP účet. je to zatmavené a nedá se tam nic napsat.
    Nevíte co s tím? Děkuji.

Tak jsem to včera vyřešil.
      O pár řádků víš jsem narazil na meda20 s informací: po odinstalaci doplňku smazat k nim příslušné adresáře (pokud zůstanou), aby byla nová instalace opravdu čistá.
      Hned pod ním je odkaz u jkmh https://kodi.wiki/view/Userdata kde najdeš cesty v různých platformách.
      Já jsem v interní paměti multicentra našel cestu ( Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/ ) a smazal jsem celou složku org.xbmc.kodi . Smaže to veškeré nastavení kodi, takže musíte znovu vše nastavit, ale pak jsem znovu nainstaloval doplněk SCC , zadal přihlašovací údaje (už to šlo a zafungovalo) a vše funguje 😀

Ak chcem zachovat historiu sledovania, v ktorom subore (ceste) sa nachadza?

• Seby na toto odpověděl.

BaltazarMiazga Už jsem na to přišel, tak doufám že to pomůže i vám. Řešení v tomto linku na konci.

kmosekpavel Už jsem na to přišel. Řešení v tomto linku. Jen nemám možnost to zkusit na android tv, tak doufám že je to podobný.

Seby História sledovania sa uchováva v DB, je to data.db v adr.
            userdata/addon/data/plugin.video.stream-cinema-2-release

Ale v tej db sa nachádzajú aj iné údaje a neviem, čo to urobí, ak budeš mať čistú inštaláciu a dáš tam túto DB. Však uvidíš.

Marek71 Dakujem za presnu cestu. Skusim novu instalaciu bez kopirovania databazy s historiou, ci to pomohlo nastaveniam a nahodim nasledne aj s tou DB, co to spravi potom.

o 23 dní později

Zdravím, scc mi funguje, ale: poté, co jsem upgradoval na LibreELEC 9.2.4, KODI 18.8 Leia se mi v nastavení neindikuje zvuková karta RaspiDacv3, která v nižších verzích LibreELEC i KODI fungovala jak má. V souboru config.txt dopsáno dtoverlay=raspidac3. Český výrobce této zvukové karty nekomunikuje a její podporu na svých stránkách už nemá. Poradí mi, pls, někdo?

Nevím, jestli jsi se neupsal. Kartu máš RaspiDacv3 ale do config.txt jsi napsal dtoverlay=raspidac3

ronson Neupsal jsem se, protože RaspiDacv3 znamená RaspiDac verze 3, ale do config.txt se zapisuje jen raspidac3

@pro všechny Problém vyřešen, byť, alespoň pro mne postrádá logiku. V config.txt jsem vymazal dtoverlay=raspidac3 a zapsal dtoverlay=iqaudio-dacplus. Po restartu celé maliny je tam nakonec 2x: Nastavení-> Systém-> Zvuk-> Výstupní zvukové zařízení-> ALSA: Default (IQaudIODAC IQaudIO DAC HIFI pcm512x-hifi-0)
                ALSA: IQaudIODAC, IQaudIO DAC HIFI pcm512x-hifi-0
                a zvuková karta RaspiDacv3 funguje, akorát nesvítí modrá identifikační dioda. Ale co už…..🎧

Marek71 mám stejný problém jako HerminaPomoPipini, i po aktualizaci odkazu, repozitar je prázdný, nevite někdo kde je problém?

liftic No ten odkaz taky mně nejde